0
Košarica / 0HRK
Vidalista 40 mg
ap

Vidalista 40 mg

Zamjena (generik) za Cialis, jedna tableta sadrži čak 40 mg tadalafila.

Ako želite kupovati na veliko, kliknite ovdje za veleprodajni cjenik.

356,50 HRK
4.6 stars, based on 14 reviews

Vidalista 40mg je 100%-tna zamjena za Cialisu, jedna tableta sadrži čak 40mg djelatne tvari tadalafil koja liječi poremećaje erekcije. Proizvodi koji sadrže tadalafil često se nazivaju i vikend-proizvodima jer prosječno djeluju na liječenje erektilne disfunkcije čak 36 sati.

Uzimanje i doziranje

Za početak uzmite samo polovicu tablete, u većini slučajeva je polovična doza potpuno dovoljna za postizanje kvalitetne i trajne erekcije. Drugu polovicu tablte uzmite samo u slučaju da niti nakon sat vremena ne osjećate dovoljno djelovanje Vidalista.

Nikad ne uzimajte više od jedne 40mg tablete unutar 36 sati!

Nuspojave Vidalista

Kao i svi lijekovi, i Vidalista može izazvati neke nuspojave, uobičajeno su lagane do srednje teške. Među najčešće nuspojave ubrajamo glavobolju i probavne poteškoće. Među manje česte spadaju bol u vratu, bol u mišićima, upala nosne sluznice, navala topline u licu i vrtoglavica. Među rjeđe nuspojave ubrajamo oticanje očnih kapaka, bol u očima i povišena prokrvljenost konjuktiva (crvenilo oka). Ukoliko uočite da vas muči bilo koji od navedenih simptoma, izražen je ili ne prolazi, obavijestite o tome svog liječnika. Također, može doći do pojave alergijskih reakcija (uključujući kožni osip). U rijetkim slučajevima može nakon uzimanja lijeka Vidalista nastati dugotrajna, ponekad i bolna erekcija penisa. Ako imate erekciju koja traje više od 4 sata, odmah potražite pomoć liječnika. Ako vam se tijekom ili nakon spolne aktivnosti pojavi bol u prsima, ni u kom slučaju ne koristite nitrate, već potražite liječničku pomoć. Ako tijekom uzimanja lijeka počnete osjećati bilo koji drugi značajniji neželjeni učinak, obavijestite svog liječnika ili ljekarnika.

Ostali proizvodi koji bi vas mogli zanimati

Zašto kupovati kod nas?

Nudimo diskreciju jer tražimo samo minimum osobnih podataka

Za naručenu robu ne zahtijevamo plaćanje unaprijed

Prilikom kupnje iznad 40 EUR dostava je besplatna

Robu u Hrvatsku šaljemo poštom uz plaćanje pouzećem u kunama

Najnoviji članci

Može li se dogoditi i meni?

Svatko od nas poznaje osjećaj straha, na primjer, prije prve intimnosti s novim partnerom, poznanstvom. Naravno, puno puta se ovaj osjećaj može javiti i kod stalnog partnera.

Pročitati više

Sramuju li ih mladi?

Pročitati više

Zašto kupovati kod nas?

Pročitati više