Kamagra – osobna prodaja i njezini rizici

Kamagra nije vezana za liječnički recept niti se ne prodaje u ljekarni. Naručiti je možete jednostavno, brzo i diskretno preko interneta.

A da li ju je moguće kupiti i osobno?

Kupnja lijeku Kamagra osobno preko poznanika

Ako vas poznanik ili prijatelj nudi osobno Kamagru, vrlo vjerojatno se radi o  kopiji. Originalna Kamagra je dostupna samo kroz veleprodajni krug autoriziranih prodavača koji ju nadalje prodaju preko interneta.  Prave proizvode treba kupovati u velikim količinama da bi cjenovno odgovarali svim korisnicima. Profit od prodaje originalnih proizvoda je znatno niži. Iz toga proizlazi da se originalnim proizvodima osobni prodavač jako težko dođe a puno vise mu odgovara prodavat lažne proizvode. 

Prodaja lažnih proizvoda Kamagra je najviše prisutna u gradovima:

  1. Split
  2. Zagreb
  3. Rijeka

Na crnom tržištu postoje dvije vrste falsifikata

  • Pripravci s placebo efektom – to je bolji slučaj. Ne sadrže nikakvu učinkovitu tvar, tj. Nakon upotrebe ne osjetite nikakav učinak. Pri kupnji takvog proizvoda izgubiti ćete samo novce a vaše zdravlje neće biti oštećeno

  • Pripravci s toksičnim sastavom – te opasne kopije dolaze iz Kine, a sadrže opasne sastojke koji nemaju ništa zajedničko sa poticanjem erekcije. U Hrvatskoj je pojava takvih lijekova nizka, ali ne i isključena. Ako vam netko proda nešto tako, osim sto ćete izgubiti novce, riskirate da izgubite  i vaše dragocjeno zdravlje. 

Kamagra original

Oficijalni  online dućani koji imaju u ponudi Kamagru original bi trebali imati sve dozvole i potvrde koje su za njezinu predaju neizbježne. 

U ponudi našeg internet prodavaonice www.kamagra-hrvatska.com naći ćete isključivo proizvode za garantirano najniže cijene na tržištu. 

Imamo sve moguće dozvole  koje nam omogućavaju da je prodajemo. 

Zaključak: Nipošto  ne preporučamo da kupite osobno Kamagru na ulici ili bilo gdje drugdje. U udobnosti svog doma je možete diskretno naručiti preko internete sa sigurnošću da ćete dobiti originalni proizvod za najnižu cijenu.