FAQ - ČESTA PITANJA

U slučaju bilo kakvih dodatnih pitanja ili problema, svakako nam se obratite putem kontaktnog obrasca!

Zašto su naši proizvodi tako jeftini?

Razloga je nekoliko. Robu kupujemo u velikim količinama te je, zahvaljujući tome, možemo prodavati gotovo za veleprodajne cijene. Uz to, naš dobavljač posluje unutar slobodne ekonomske zone što značajno snižava troškove.

Prodajete li originalne proizvode?

Prodajemo isključivo prave proizvode u originalnom pakiranju sa zaštitnim znakom (hologramom) i serijskim brojem.

Što je to generik?

Generički lijek je lijek razvijen na način da bude jednak kao i lijek koji je već odobren (referenti, originalni). Generički lijek sadrži jednaku količinu djelatne/djelatnih tvari kao i referentni lijek (originalni lijek) i koristi se u jednakoj dozi (dozama) za liječenje jednakog/jednakih oboljenja kao i referentni lijek. Naziv lijeka, njegov izgled (primjerice, boja ili oblik) te pakiranje se mogu razlikovati od referentnog lijeka. 

Primjer: proizvodi Kamagra su generici slavne Viagre.

Postoji li dobno ograničenje za prodaju ovih proizvoda?

Prodaja osobama mlađima od 18 godina je zabranjena!

Imam kod za popust, gdje ga mogu upisati?

U blagajni gdje unosite i Vaše podatke možete unijeti i kod za popust. Nakon prihvata koda, iznos popusta automatski se oduzima od ukupne narudžbe.

Na koji način isporučujete robu?

Šaljemo je preporučenom poštom uz plaćanjem pouzećem. Pošiljka bi Vam trebala stići za 3-5 radnih dana.

Šaljete li i POSTE RESTANTE?

Da. U slučaju da želite naručiti u poslovnicu pošte bez obavijesti na Vašu adresu o pristigloj pošiljci, dovoljno je prilikom narudžbe navesti POSTE RESTANTE u polje "Adresa". U ovom slučaju je važno unijeti ispravan poštanski broj ureda, posebno ako živite u većem gradu gdje postoji više poslovnica.